Logo Detatech
DETACHERING VOOR OVERHEID & TECHNIEK
DETACHERING VOOR OVERHEID & TECHNIEK
 

Vactures zoeken

Nieuwe Vacatures

in Groningen.  | Geplaatst op 16-02-2018

in Groningen.  | Geplaatst op 14-02-2018

in Drenthe.  | Geplaatst op 13-02-2018

in Flevoland.  | Geplaatst op 13-02-2018

in Overijssel.  | Geplaatst op 13-02-2018

Alle vacatures

Facebook

Opdrachtgevers

Bemiddeling van technisch personeel

Bent u op zoek naar vakkundig technisch personeel maar heeft u niet voldoende tijd en/of geld beschikbaar? DetaTech neemt u deze zorg graag uit handen. Of u nu op zoek bent naar starters of zeer ervaren medewerkers. Op MBO-, HBO of WO-niveau. Voor kort- of langlopende projecten. Wij vinden gegarandeerd de juiste kandidaat voor u.

Persoonlijke werkwijze

DetaTech staat voor korte lijnen, vaste contactpersonen en een flexibele instelling. Wij geloven namelijk dat "elkaar kennen" de basis is voor een goede match tussen u en uw toekomstige medewerker. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke werkwijze waarin we regelmatig met u in gesprek gaan om uw wensen in kaart te brengen en inzicht te krijgen in uw organisatiecultuur. Zo weten wij precies waar u naar op zoek bent.

De juiste match dankzij een grondige selectieprocedure

Wij leren niet alleen onze opdrachtgevers goed kennen, maar ook onze kandidaten. Kennis en ervaring wordt nauwkeurig gescreend. Een grondige selectieprocedure waarbij wij niet alleen kijken naar de kwalificaties van de kandidaat, maar ook vertrouwen op onze intuïtie. Detacheren is mensenwerk. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat wij de juiste persoon aan uw organisatie weten te verbinden.

Kennismaken?

Bent u nieuwsgierig geworden dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.
Neem contact met ons op via 058-792003 of info@detatech.nl.