Klein Schavernek 26
8911 BV Leeuwarden
Tel: 058-792 0003
info@detatech.nlErvaren Projectleider infrastructurele kunstwerken

Regio: Friesland
Opleiding: HBO
Uren: 24
Duur: Langere tijd
Voor een klant uit Friesland zijn wij opzoek naar een Projectleider infrastructurele kunstwerken.

De provincie Fryslan heeft een groot aantal wegen, vaarwegen en infrastructurele kunstwerken in eigendom, onderhoud en beheer. Als gevolg van aangepaste normeringen zijn een aantal jaar geleden alle provinciale kunstwerken (vaste en beweegbare bruggen, viaducten, tunnels e.d.) gecontroleerd op constructieve veiligheid. Dit heeft geresulteerd in een Meerjaren Programma Kunstwerken waarin de kunstwerken zijn opgenomen die de komende jaren vervangen dan wel gerenoveerd moeten worden.

Het vervangen dan wel renoveren van een kunstwerk gebeurt op projectbasis. Voor de realisatie van de projecten is de provincie op zoek naar een ervaren projectleider. De projecten worden deels voorbereid door de eigen dienst en deels op basis van uitbesteding. In de uitvoeringsfase wordt het werk getrokken door een directievoerder met inzet van toezichthouders. De projectleider staat dan meer op afstand maar blijft eindverantwoordelijke voor het project.

Functie eisen
- HBO (bijvoorkeur Civiele Techniek en/of werktuigbouwkunde)
- 5 jaar ervaring met de genoemde werkzaamheden waarbij de projectleider de leiding moet hebben gehad over minimaal één multidisciplinair project (vervangen van een beweegbare brug of een sluis).
- Ervaring met het doorlopen van alle fases van een project (initiatief tot en met nazorgfase) en het uitbesteden en begeleiden van diensten (werkzaamheden voorbereidingsfase).

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging als projectleider? Solliciteer dan nu! 
Print