Klein Schavernek 26
8911 BV Leeuwarden
Tel: 058-792 0003
info@detatech.nlJunior Calculator Waterbouw

Regio: Friesland
Opleiding: HBO
Uren: 40
Duur: langere tijd
Bedrijfsprofiel
Middelgrote aannemer met meerdere vestigingen in Nederland. Het bedrijf is onderverdeeld in 5 werkmaatschappijen infra-, milieu-, beton & waterbouw, groen en planontwikkeling.
De organisatie kenmerkt zich als resultaatgericht en sterk regionaal betrokken. Zelfstandigheid, werken in teamverband en het realiseren van topprestaties kenmerken de waarden binnen de organisatie.

Over de functie
Als beginnend calculator ben je werkzaam in een enthousiast projectteam waarin je leert mee denken op strategisch niveau en waar je inzicht verkrijgt op gebied van waterbouw. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en bouwstoffen, daarnaast weet je hoeveelheden en eenheidsprijzen accuraat vast te stellen en overziet waar meer of minderwerk uitgevoerd moet worden.
Onder toezicht van ervaren collega’s van het bedrijfsbureau stel je calculaties op waarin de interne en externe tarieven zijn samengesteld. Je onderhoudt contact met onderaannemers en leveranciers om offertes duidelijk in kaart te brengen. Er zit veel variatie in het werk, omdat er bij elk project weer varieert per omgeving en uitvoering. Je speelt een rol tijdens de aanbestedings-, voorbereidings- en uitvoeringsfase. Ook denk je mee in het optimaliseren van de werkmethodiek.

Functie-eisen
Je hebt beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding Civiele Techniek / Weg- en Waterbouwkunde;
Je hebt heeft affiniteit met de Waterbouw;
Je beschikt over sterke rekenkundige eigenschappen.

Competenties:
Enthousiast;
Teamspeler;
Nauwkeurig.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina. Voor vragen kan je terecht bij Jeroen Feitsma via het telefoonnummer 06-11833895.
 
Print