Klein Schavernek 26
8911 BV Leeuwarden
Tel: 058-792 0003
info@detatech.nlAdviseur Milieu

Regio: Friesland
Opleiding: HBO
Uren: 15
Duur: t/m september 2020

Als milieuadviseur geef je adviezen op het gebied van bodembeheer en bodemkwaliteit, inclusief beoordeling bodemonderzoeken in het kader van ruimtelijke procedures, geurbeleid, lichtbeleid. Daarnaast adviseer je op het gebied van Fair Trade en Global goals.


Geemte Opsterland is een kleine gemeente, waardoor ook andere gerelateerde onderwerpen aan bod kunnen komen, zoals houtrook of 5G.  

Duurzaamheid en de energietransitie is ondergebracht in een afzonderlijk team. Je maakt in principe hier geen onderdeel van uit.

Verantwoordelijkheden
Je bent een verbinder en hebt door werkervaring voldoende basiskennis om met de diversiteit van vragen eenvoudig aan de slag te kunnen.

Relevantie HBO opleiding
  • 3 – 5 jaar  aantoonbare ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling;
  • Een vakoverschrijdende en integrale visie die je weet te vertalen in concrete producten;
  • Een proactieve houding waarbij je de juiste prioriteiten weet te stellen.
Sollicitatieprocedure
Detatech ontvangt een CV uiterlijk 13 februari 2020 met een overzicht van de werkervaring van jou als kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld en bij voorkeur in PDF-formaat van maximaal 3 pagina's A4.
Het CV en motivatiebrief kunnen opgestuurd worden naar Jeroen Feitsma Jeroen@Detatech.nl. Voor vragen kan tevens contact worden opgenomen met Jeroen Feitsma. Dit via het telefoonnummer 06-11833895.
 
Print