Anoniem solliciteren

Wat is anoniem solliciteren?

Ben jij uitgekeken op je huidige baan in de techniek of heb je een andere reden om van baan te willen wisselen? Wij zorgen er graag voor dat jij je ambities waar kunt maken, terwijl je een goede relatie met je huidige werkgever en werkomgeving behoudt. Als je niet wil dat je huidige werkgever weet dat je aan het solliciteren bent kan je via DetaTech anoniem solliciteren. Bij zo’n sollicitatie gaan wij discreet met je profiel aan de slag. Je gegevens zijn alleen bij ons bekend, maar je naam, adres, bedrijfsnamen en overige informatie die naar jou kunnen terugleiden komen niet terecht bij potentiële werkgevers. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je profiel in anonieme vorm, bij de juiste personen terecht komt. Als kandidaat ben jij leading in dit proces.

Voordelen van anoniem solliciteren

Soms heb je het gevoel dat je iets anders wil. Iets wat beter bij je past, dichter bij huis of simpelweg iets nieuws. Terwijl je wel tevreden bent met je huidige werkgever, kun je nog ambities hebben. Zijn de doorgroeimogelijkheden bij je huidige werkgever nihil en wil je weten wat de arbeidsmarkt jou te bieden heeft? Door een groot en solide netwerk matchen wij de organisaties aan jouw wensen en ambities. DetaTech gaat met je anonieme profiel de arbeidsmarkt op en stelt hierbij jouw wensen centraal. Dat scheelt veel tijd en energie waardoor jij je ondertussen gewoon kunt focussen op je huidige baan.

Vind jouw droombaan in de Techniek!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de Technische sector? DetaTech zorgt ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken naar je kwaliteiten maar vooral naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Laat snel je gegevens achter en wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan in de techniek!