Over ons

Persoonlijk detacheringsbureau

DetaTech is een persoonlijk detacheringsbureau dat zich voornamelijk richt op de Overheid, Bouw en Techniek, voor werknemers én werkgevers. Je kunt bij ons binnenlopen voor een kop koffie, dan gaan we met je in gesprek om te ontdekken wat je wensen zijn. Vervolgens gaat jouw contactpersoon aan de slag met het vraagstuk.

Ontzorgen

Wij kennen ons gehele klantenbestand en dat is handig. Je bent bij DetaTech nooit slechts een ‘nummertje’. Je dossier verdwijnt hier niet in een archief maar ligt altijd bovenaan de stapel. Als je ons belt krijg je gelijk jouw contactpersoon aan de lijn, die inhoudelijk op de hoogte is van jouw situatie. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan, een nieuwe medewerker vinden of om hulp bij het werving en selectieproces, DetaTech zorgt ervoor dat jouw wens vervuld wordt.

Wij kunnen aan heel veel wensen voldoen. We helpen werkzoekenden met het vinden van het juiste bedrijf en organisaties met het vinden van de juiste werknemer. Bij het gehele proces ondersteunen, begeleiden en ontzorgen we. Zo kunnen wij voor werkzoekenden anoniem solliciteren en helpen wij bij werving en selectie.

Vind je droombaan!

Kun je niet wachten om te starten met jouw droombaan in de Overheid, Bouw of Techniek? DetaTech zorgt ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken naar je kwaliteiten maar vooral naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Laat snel je gegevens achter en wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan!