Over ons

Technisch detacheringsbureau in Friesland met een nuchtere aanpak en persoonlijke aandacht

DetaTech is een technisch detacheringsbureau dat zich voornamelijk richt op de installatietechniek en elektrotechniek, voor werknemers én werkgevers. Je kunt bij ons gewoon binnenlopen voor een kop koffie, dan gaan we met je in gesprek om te ontdekken wat je wensen zijn en waar jouw kwaliteiten liggen of welke vakmensen jij nodig hebt voor je bedrijf. Bij ons geen formeel gedoe. We leren je graag kennen zoals je bent, zodat we voor jou een technische baan kunnen vinden die je op het lijf geschreven is, of een technisch professional die naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Dankzij onze persoonlijke aanpak vergroten onze technisch medewerkers hun kansen op de arbeidsmarkt en weet je als opdrachtgever zeker dat er kundige vakmensen aan de slag gaan.

Zorgeloos aan de slag

Het is onze missie om te zorgen voor de allerbeste match tussen onze technische vakmensen en technische bedrijven, zodat iedereen zorgeloos, veilig, vakbekwaam en met een goed gevoel aan het werk kan. Wij kennen ons gehele klantenbestand en dat is handig. Je bent bij DetaTech nooit slechts een ‘nummertje’. Wanneer je ons belt krijg je gelijk jouw contactpersoon aan de lijn, die alles weet over jouw situatie en je bijstaat met raad en daad. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe baan, een nieuwe medewerker of om hulp bij het werving en selectieproces, DetaTech zorgt ervoor dat jouw vraag beantwoord wordt.

Wij kunnen aan heel veel wensen voldoen. We helpen werkzoekenden met het vinden van het juiste bedrijf en organisaties met het vinden van de juiste werknemer. Bij het gehele proces ondersteunen, begeleiden en ontzorgen we. Zo kunnen wij voor werkzoekenden anoniem solliciteren en helpen wij organisaties bij werving en selectie.

DetaTech eigenaar Roland Kuperus; “Mijn betrokkenheid stopt niet nadat het contract getekend is.”

“Na vijftien jaar bij een technisch detacheringsbureau waar ik begon als intercedent en verder ging als landelijk manager installatietechniek en MT lid, wilde ik weer met de poten in de klei. Ik miste het directe contact met de monteurs,  was de vergaderingen en lange autoritten zat. Met mijn technisch detacheringsbureau DetaTech kan ik mij weer richten op wat ik echt belangrijk vind als het om goed werkgeverschap gaat. Oprechte en eerlijke gesprekken met technische vakmensen en opdrachtgevers, en ervoor zorgen dat iedereen op de juiste plek aan de slag gaat. Persoonlijke aandacht staat daarbij voor mij echt voorop. Dat betekent ook dat mijn betrokkenheid niet ineens stopt nadat iemand gedetacheerd is. Ik blijf aanwezig en bereikbaar en wil graag met mensen in gesprek blijven om te kijken waar hun mogelijkheden liggen qua ontwikkeling. Ook wanneer persoonlijke zaken een professionele ontwikkeling in de weg staan denk ik graag met mijn mensen mee.”

Vind je droombaan in de techniek!

Is het jouw droom om te werken in de installatie- en elektrotechniek? Wil jij die twee rechterhanden graag inzetten in de duurzame techniek, de woningbouw, utiliteitsbouw, scheepsbouw of industrie? Kijk dan vooral even tussen onze vacatures of laat je gegevens achter zodat wij jou snel kunnen voorstellen aan je nieuwe opdrachtgever!