Payroll

Externe personeelsadministratie

Heb je geen tijd voor de personeelsadministratie? Dan is payrolling, een externe personeelsadministratie, via Detatech de uitkomst. De werknemer voert bij jou het werk uit, maar wij nemen het werkgeverschap van je over. Met de payroll dienstverlening van Detatech weet je zeker dat alle personeelszaken goed geregeld zijn. Wij verzorgen de complete salarisadministratie, van de verloning tot de verzekeringen. Zo kan jij je zorgeloos richten op ondernemen.

Hoe werkt payrolling?

Wanneer je kiest voor payrolling via Detatech, kies je voor een externe personeelsadministratie. Kort gezegd besteed je alle taken en risico’s van het werkgeverschap uit aan ons. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld de juiste kandidaat al hebt gevonden maar binnen de organisatie niet een afdeling personeelszaken hebt. Of wanneer je als organisatie graag een flexibel personeelsbestand wil behouden. Je betaalt uitsluitend voor daadwerkelijk gewerkte uren en Detatech draagt de risico’s van onder andere ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Zo voert de werknemer het werk uit bij jou op de werkvloer, terwijl de kandidaat bij ons op de loonlijst staat. Wij stellen onder andere een goede arbeidsovereenkomst op, betalen het salaris uit, verzorgen verlofaanvragen, reiskostenvergoedingen en begeleiden het verzuim. Jij (of je werknemer) hoeft alleen de gewerkte uren aan ons door te geven, Detatech regelt de rest. Via onze online portal heb jij realtime inzicht in al deze gegevens en documenten.

Technisch personeel vind je bij DetaTech

Ben je op zoek naar vakkundig technisch personeel? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Een ervaren technisch detacheringsbureau met oog voor de menselijke kant? Dan ben je bij DetaTech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan graag met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en zorgen er samen voor dat de juiste vakmensen op de juiste plek terecht komen.