Vacature aanmelden

Vind je nieuwe werknemer!

Detatech kan je helpen met het vinden van nieuw personeel. Binnen ons grote en solide netwerk is er altijd een werknemer die bij jouw bedrijf past. Wij kunnen je vacature plaatsen, het werving en selectieproces en zelfs de gehele personeelsadministratie (hyperlink naar payrolling) overnemen. Een vacature plaatsen bij Detatech kan op twee manieren. Je kunt een kant en klare vacature bij ons aanleveren of wij maken de vacature op. In beide gevallen plaatsen we de vacature kosteloos op onze vacaturepagina.

Vacature laten maken

Detatech kan de vacature opmaken wanneer je wél personeel zoekt maar nog geen concreet vacatureprofiel hebt. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen waarom er een vraagstuk is, wat het doel van de vacature is, wat er wordt verwacht van een nieuwe werknemer en hoe je organisatie is. Met die informatie stellen wij de vacature op, die je ter controle ontvangt en die wij kosteloos publiceren. Intensief persoonlijk contact tijdens deze procedure is belangrijk want zo leren wij je bedrijf goed kennen. Dat zorgt ervoor dat wij een vacature kunnen opstellen die opvalt. Vervolgens voert Detatech de sollicitatieprocedure. Wij selecteren de meest geschikte kandidaten en voeren sollicitatiegesprekken. Aan de hand van die gesprekken overleggen we de kandidaten die het beste bij de organisatie passen. Uiteindelijk beslis je zelf welke kandidaat de vacature vervult.

Vind je nieuwe werknemer!

Zoek je een nieuwe werknemer? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Dan ben je bij Detatech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en helpen bij het vinden van je nieuwe werknemer!