Vacature aanmelden

Vind je nieuwe werknemer!

DetaTech is hét technisch detacheringsbureau van Friesland dat je kan helpen met het vinden van nieuw personeel binnen de techniek, met name op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek. Binnen ons grote en solide netwerk van toonaangevende bedrijven zijn er altijd vakmensen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Wij kunnen je vacature plaatsen, het werving en selectieproces en zelfs de gehele personeelsadministratie overnemen. Een vacature plaatsen bij DetaTech kan op twee manieren. Je kunt een kant en klare vacature bij ons aanleveren of wij maken de vacature op. In beide gevallen plaatsen we de vacature kosteloos op onze vacaturepagina. Of je op zoek bent naar een elektromonteur, een assistent installatiemonteur, een calculator, tekenaar of technisch leidinggevende. Wij vinden de juiste kandidaat om de vacature op te vullen.

Vacature laten maken

Is het duidelijk dat je personeel zoekt maar beschik je nog niet over een concreet vacatureprofiel? Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat er nodig is, wat het doel van de vacature is, wat er wordt verwacht van een nieuwe werknemer en hoe je organisatie er uit ziet. Met die informatie stellen wij de vacature voor je op, die je ter controle ontvangt en die wij kosteloos publiceren. Intensief persoonlijk contact tijdens deze procedure is belangrijk, want zo leren wij je bedrijf goed kennen. Dat zorgt ervoor dat wij een vacature kunnen opstellen die opvalt en de juiste kandidaten aantrekt. Vervolgens organiseert DetaTech de sollicitatieprocedure. Wij selecteren de meest geschikte kandidaten en voeren sollicitatiegesprekken. Aan de hand van die gesprekken overleggen we de kandidaten die het beste bij de organisatie passen. Uiteindelijk beslis je natuurlijk zelf welke kandidaat de vacature vervult.

Vind je nieuwe technische werknemer!

Ben je op zoek naar vakkundig technisch personeel? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Een ervaren technisch detacheringsbureau met oog voor de menselijke kant? Dan ben je bij Detatech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan graag met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en zorgen er samen voor dat de juiste vakmensen op de juiste plek terecht komen.