Voor werkzoekenden

Vind jouw droombaan in de techniek!

Jij wilt aan de slag binnen de techniek! Of je nou lekker wilt sleutelen, leiding geeft of liever vanachter je bureau werkt, al jaren in het vak zit of net komt kijken; wij hebben de beste technische vacatures van Friesland in de vakgebieden installatietechniek en elektrotechniek voor je op een rijtje staan. Samen met jou kijken wij graag met welke opdrachtgever jij de beste klik hebt, zodat je een goede start kunt maken en zorgeloos aan het werk kan. Bij DetaTech werk je op projectbasis. Zo krijg je de kans om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en uiteenlopende werkervaring op te doen. Dat geeft je vervolgens weer meer kansen op de arbeidsmarkt.

Hoe?

Bij DetaTech houden we van een persoonlijke aanpak. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor een kop koffie en wij helpen je bij het vinden van jouw perfecte baan in de techniek. Wanneer we jouw gegevens binnen hebben, gaan we in gesprek. Dit is de start van de procedure. We stellen je een aantal vragen om een beeld te krijgen van wat jouw droombaan precies is. We luisteren goed naar jouw wensen, ideeën en ambities. DetaTech heeft nu helder welke functies en organisaties bij jou aansluiten en we houden de arbeidsmarkt voor je in de gaten. Dat duurt meestal niet lang want binnen ons grote en krachtige netwerk zijn voldoende mogelijkheden om de geschikte organisatie te vinden.

Jij staat centraal

Wij adviseren je graag in de zoektocht naar jouw perfecte opdrachtgever, maar uiteraard sta jij centraal. Heb jij een goed gevoel bij een organisatie en gaan jullie kennismaken? DetaTech bereidt je voor en adviseert waar nodig voor een constructief sollicitatiegesprek. Zijn beide partijen positief, dan begeleidt DetaTech jou bij het arbeidsvoorwaardelijk gesprek, oftewel: de contractonderhandelingen. Zo zorgen wij ervoor dat jij en je werkgever beide tevreden zijn over de arbeidsvoorwaarden, wat leidt tot een duurzame arbeidsovereenkomst. Deze procedure kan ook anoniem worden uitgevoerd.

In goede handen bij DetaTech

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jij aan de slag gaat met goede werkkleding, de juiste gereedschappen, certificeringen en PBM’s. Mocht dat noodzakelijk zijn is een auto van de zaak ook bespreekbaar en vanzelfsprekend staat je salaris op je rekening op het afgesproken moment. Bij DetaTech vinden we het belangrijk dat jij zorgeloos en met plezier naar je werk gaat. Bij ons ben je dan ook geen nummertje, maar kennen we je gewoon bij je voornaam. We zijn altijd bereikbaar en denken ook graag met je mee als je een probleem hebt; werk gerelateerd of niet.

Aan de slag in de techniek!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan binnen de Techniek? DetaTech zorgt ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken naar je kwaliteiten maar vooral naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Laat snel je gegevens achter en wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan!