Voor werkzoekenden

Vind jouw droombaan!

Op zoek naar een baan binnen de Overheid, Bouw of Techniek? Bij DetaTech zorgen wij ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe opdrachtgever. Zo weten wij zeker dat we je koppelen aan de juiste opdracht én het juiste bedrijf.

Hoe?

Bij DetaTech houden we van een persoonlijke aanpak. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor een kop koffie en wij helpen je bij het vinden van jouw perfecte baan. Wanneer we jouw gegevens binnen hebben, gaan we met je in gesprek. Dit is de start van de procedure. We stellen je een aantal vragen om een beeld te krijgen van wat jouw droombaan precies is. We luisteren goed naar jouw wensen, ideeën en ambities. DetaTech heeft nu helder welke functies en organisaties bij jou aansluiten en houden de arbeidsmarkt voor je in de gaten. Binnen ons grote en krachtige netwerk zijn voldoende mogelijkheden om de geschikte organisatie te vinden.

Jij staat centraal

Als kandidaat ben jij leading in dit proces. Heb jij een goed gevoel bij een organisatie en gaan jullie kennismaken? DetaTech bereidt je voor en adviseert waar nodig voor een constructief sollicitatiegesprek. Zijn beide partijen positief, dan begeleidt DetaTech jou bij het arbeidsvoorwaardelijk gesprek, oftewel: de contractonderhandelingen. Zo zorgen wij ervoor dat jij en je werkgever beide tevreden zijn over de arbeidsvoorwaarden, wat leidt tot een duurzame arbeidsovereenkomst. Deze procedure kan ook anoniem worden uitgevoerd.

Vind jouw droombaan!

Kun je niet wachten om te starten met jouw droombaan binnen de Overheid, Bouw of Techniek? DetaTech zorgt ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken naar je kwaliteiten maar vooral naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Laat snel je gegevens achter en wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan!