Detachering

Daarom detacheren

Wil je voor een bepaalde periode of een bepaald project extra medewerkers? Of heb je voor een opdracht de juiste kennis niet in huis? Dan is detacheren een uitkomst. De werknemer krijgt een arbeidsovereenkomst via Detatech, waardoor je meer zekerheid hebt dan wanneer je zou kiezen voor uitzendovereenkomst. Wanneer je kiest voor detachering, kies je voor een flexibele collega die langere tijd voor je werkt.

Hoe werkt detacheren?

Gedetacheerden krijgen een arbeidscontract via Detatech maar gaan vervolgens bij jou aan de slag. Het grootste voordeel van detacheren is dat een organisatie veel zekerheid heeft, terwijl de kandidaat flexibel inzetbaar is. Je krijgt voor langere tijd een collega erbij en Detatech is verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de medewerker. Zo verzorgt Detatech in overleg de uitbetaling van het salaris, verlofaanvragen en de reiskostenvergoeding. Daarnaast geeft onze online portal realtime inzicht in alle gegevens die belangrijk voor je zijn. De handige tool bevat bijvoorbeeld profielen, betalingen, contracten, loonstroken en geplaatste werknemers.

Daarnaast is het persoonlijk contact wat je met ons hebt ook fijn voor jou. Als opdrachtgever kan je verwachten dat je vaste contactpersoon ervoor zorgt dat jij de juiste medewerker vindt voor de opdracht. Mocht het na een tijdje onverhoopt toch geen match blijken, dan zorgt Detatech ervoor dat de organisatie een nieuwe medewerker krijgt.

Vind je nieuwe werknemer!

Zoek je een nieuwe werknemer? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Dan ben je bij Detatech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en helpen bij het vinden van je nieuwe werknemer!