Detachering

Detachering technisch personeel

Het vinden van vakkundig technisch personeel kan een behoorlijke uitdaging zijn. Helemaal met het groeiende tekort aan gekwalificeerde technische medewerkers. DetaTech ontzorgt jouw bedrijf graag op het moment dat jij staat te springen om technisch personeel voor een project. Met ons uitgebreide netwerk van uitstekende vakmensen hebben wij in een mum van tijd de juiste kandidaat voor je klaar staan.

Hoe werkt detacheren?

Wanneer je kiest voor detachering, kies je voor een flexibele collega die op projectbasis  langere tijd voor je werkt. Wil je voor een bepaalde periode of een bepaald project extra medewerkers? Of heb je voor een opdracht de juiste kennis niet in huis? Dan is detacheren een uitkomst. Gedetacheerden krijgen een arbeidscontract via DetaTech en gaan vervolgens bij jou aan de slag.

Voordelen detacheren via DetaTech

Het grootste voordeel van detacheren is dat een organisatie veel zekerheid heeft, terwijl de kandidaat flexibel inzetbaar is. Je krijgt er voor langere tijd of gedurende het project een betrouwbare en kundige collega bij en DetaTech is verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de medewerker. Zo verzorgt DetaTech in overleg de uitbetaling van het salaris, verlofaanvragen en de reiskostenvergoeding. Daarnaast geeft onze online portal realtime inzicht in alle gegevens die belangrijk voor je zijn. De handige tool bevat bijvoorbeeld profielen, betalingen, contracten, loonstroken en geplaatste werknemers. Dat scheelt jouw bedrijf een boel geregel en daarmee een hoop tijd en geld.

DetaTech staat voor persoonlijk en open contact. Als opdrachtgever kan je verwachten dat je vaste contactpersoon de juiste medewerker vindt voor de opdracht. Mocht het na een tijdje onverhoopt toch geen match blijken, dan zorgt DetaTech ervoor dat de organisatie een nieuwe medewerker krijgt.

Technisch uitzendbureau DetaTech

Elke organisatie heeft te maken met pieken en dalen in de hoeveelheid werk. Tijdens de pieken wil je snel een nieuwe medewerker in kunnen zetten. Bij DetaTech kijken we samen met jou graag welke technisch medewerker deze pieken het beste op kan vangen. En gaat het wat minder? Dan wil je gemakkelijk je personeelsbestand aan kunnen passen. Uitzenden is in dat geval de ideale oplossing voor de flexibele schil. Met onze persoonlijke aanpak, ons netwerk en onze samenwerking met gerenommeerde bedrijven, zorgt DetaTech dat jij de juiste flexibele technisch medewerker vindt om je team tijdelijk mee aan te vullen en de pieken op te vangen.

Technisch personeel vind je bij DetaTech

Ben je op zoek naar vakkundig technisch personeel? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Een ervaren technisch detacheringsbureau met oog voor de menselijke kant? Dan ben je bij DetaTech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan graag met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en zorgen er samen voor dat de juiste vakmensen op de juiste plek terecht komen.