Werving en selectie

Werving en selectie door Detatech

Ben je op zoek naar een vaste medewerker die het huidige team uitbreidt? Zoek je een installateur, ingenieur, monteur, werkvoorbereider, projectleider of juist iets heel anders? Bij Detatech zorgen wij ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werknemer. Zo weten wij zeker dat je organisatie de juiste medewerker aanneemt.

Waarom werving en selectie

De kandidaat die via werving en selectie bij je werkt, komt in loondienst bij jouw bedrijf.
Werving en selectie is een dienstverlening waarbij Detatech de werknemer en het bedrijf samenbrengt. In dit geval is Detatech de partij die bemiddelt maar de werknemer komt niet bij ons onder contract. Wij helpen de juiste kandidaat te vinden. We selecteren de meest geschikte sollicitanten en voeren de sollicitatiegesprekken. Aan de hand van die gesprekken leggen wij de kandidaten voor die het beste bij de organisatie passen. Uiteindelijk beslis jij wie de nieuwe werknemer gaat worden. Vervolgens ondersteunen we tijdens het arbeidsvoorwaardelijk gesprek (contractonderhandelingen). Uiteindelijk kan je met een goed gevoel starten met de samenwerking!

Vind je nieuwe werknemer!

Zoek je een nieuwe werknemer? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Dan ben je bij Detatech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en helpen bij het vinden van je nieuwe werknemer!