Werving en selectie

Werving en selectie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Maar weet je niet precies wat de volgende stap moet zijn? Heb je een baan, maar wil je eigenlijk een betere baan in de techniek? Of maak jij je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Bij DetaTech verbinden wij je graag met de juiste opdrachtgever in techniek, met een focus op installatie- of elektrotechniek. Met ons grote netwerk en onze persoonlijke aanpak op het gebied van werving en selectie, zorgen wij ervoor dat jij de juiste baan vindt.

Hoe?

Werving en selectie is de bemiddeling naar een baan waarbij je in loondienst treedt bij je nieuwe werkgever. In dit geval is Detatech de partij die bemiddelt maar je komt niet bij ons onder contract. Dit kan bij een opdrachtgever die wij voor jou hebben geworven en bij een organisatie waar jij zelf hebt gesolliciteerd. Wij helpen je je ambities te ontdekken en begeleiden je tijdens de sollicitatieprocedure en het arbeidsvoorwaardelijk gesprek (contractonderhandelingen). Dit kan bijvoorbeeld door middel van een oefengesprek. We bespreken de do’s en don’ts tijdens het gehele proces en geven we je informatie over het bedrijf. Vervolgens kan jij zorgeloos aan de slag voor je nieuwe werkgever.

Vind jouw droombaan!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de Technische sector? DetaTech zorgt ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken naar je kwaliteiten maar vooral naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Laat snel je gegevens achter en wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan in de techniek!