Voor opdrachtgevers

Vind je nieuwe technisch medewerker!

Als werkgever moet je soms flexibel zijn, ook als het gaat om het personeel. Dan is het handig om te kiezen voor een technisch medewerker die op uitzend- of detacheringsbasis bij je aan de slag gaat. DetaTech neemt de tijd om je organisatie te leren kennen, zoals we ook bij onze kandidaten doen. Op die manier zorgen wij dat er een match is tussen de organisatie en de nieuwe werknemer! DetaTech ontzorgt jouw bedrijf graag op het moment dat jij staat te springen om technisch personeel voor een project. Met meer dan twintig jaar ervaring en ons uitgebreide netwerk van uitstekende vakmensen hebben wij in een mum van tijd de juiste kandidaat voor je klaar staan.

Hoe?

Bij DetaTech houden we van een persoonlijke aanpak, daarom heb je bij DetaTech één contactpersoon. Als opdrachtgever kan je verwachten dat wij de juiste medewerker vinden voor de (tijdelijke) opdracht of ter uitbreiding van het team. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat het vraagstuk is of wat het project nodig heeft, wat je zoekt in een nieuwe werknemer en hoe je organisatie eruit ziet. Met die informatie gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Tevens mag je aan DetaTech doorgeven welke profielen interessant zijn voor de organisatie. Mocht de kandidaat zich in de toekomst aanmelden bij DetaTech, dan kunnen wij jouw bedrijf als eerste voorstellen aan deze kandidaat. Dit versnelt het proces.

Technisch personeel gezocht!

Zoek je een nieuwe werknemer? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Dan ben je bij Detatech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en helpen bij het vinden van je nieuwe werknemer!