Voor opdrachtgevers

Vind je nieuwe werknemer!

Als werkgever moet je soms flexibel zijn, ook als het gaat om het personeel. Dan is het handig om te kiezen voor een medewerker die op uitzend- of detacheringsbasis bij je aan de slag gaat. DetaTech neemt de tijd om je organisatie te leren kennen, zoals we ook bij onze kandidaten doen. Op die manier zorgen wij dat er een match is tussen de organisatie en de nieuwe werknemer!

Hoe?

Bij DetaTech houden we van een persoonlijke aanpak, daarom heb je bij DetaTech één contactpersoon. Als opdrachtgever kan je verwachten dat wij de juiste medewerker vinden voor de (tijdelijke) opdracht of ter uitbreiding van het team. Wij gaan met je in gesprek om erachter te komen wat het vraagstuk is, wat je zoekt in een nieuwe werknemer en wie je organisatie is. Met die informatie gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Tevens mag je aan DetaTech doorgeven welke profielen interessant zijn voor de organisatie. Mocht de kandidaat zich in de toekomst aanmelden bij DetaTech, dan kunnen wij jouw bedrijf als eerste voorstellen aan deze kandidaat. Dit versnelt het proces.

Vind je nieuwe werknemer!

Zoek je een nieuwe werknemer? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Dan ben je bij Detatech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en helpen bij het vinden van je nieuwe werknemer!