Uitzenden

Flexibele collega

Elke organisatie heeft te maken met pieken en dalen in de hoeveelheid werk. Tijdens de pieken wil je snel een nieuwe medewerker in kunnen zetten. Wij hebben de juiste collega om deze pieken op te vangen. En gaat het wat minder? Dan wil je gemakkelijk je personeelsbestand aan kunnen passen. Uitzenden is in dat geval de ideale oplossing voor de flexibele schil.

Voordelen

Uitzenden is een flexibele manier van personeel inhuren. Het is kostenbesparend en kent weinig risico’s voor de inlener. Jij bepaalt voor welke periode en voor welke duur je personeel nodig hebt en betaalt het personeel uit op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren.

Met onze persoonlijke aanpak en ons netwerk, zorgt Detatech dat jij de juiste flexibele medewerker vindt. We werven en selecteren de juiste collega om je team tijdelijk aan te vullen. Daarnaast verzorgen wij ook de verloning.

Vind je nieuwe werknemer!

Zoek je een nieuwe werknemer? Flexibel of juist voor lange(re) tijd? Dan ben je bij Detatech aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het klikt tussen jouw organisatie en je nieuwe werknemer. Wij gaan met je in gesprek, kijken wat je wensen zijn en helpen bij het vinden van je nieuwe werknemer!