Detacheren

Wat is detacheren?

Als gedetacheerde treed je in dienst bij DetaTech. Zoals afgesproken voer je de werkzaamheden uit bij de opdrachtgever waar je een match mee hebt. Dit kan bij een opdrachtgever die wij voor jou hebben geworven en bij een organisatie waar jij zelf hebt gesolliciteerd.

Daarom detacheren

Het kan zo zijn dat de opdrachtgever aan DetaTech vraagt of wij jou in dienst willen nemen terwijl je het werk voor de opdrachtgever uitvoert. Dit omdat de opdrachtgever bijvoorbeeld zelf geen personeelsadministratie heeft. Zo is DetaTech verantwoordelijk voor al jouw werkzaken zoals de uitbetaling van je salaris, aanvragen van verlof en de vergoeding van je reiskosten.

Daarnaast is de persoonlijke aandacht die je van ons krijgt ook fijn voor jou. Wanneer je een tijdje aan het werk bent bij je opdrachtgever kan het soms zijn dat je toch liever een andere kant op wil in je carrière. Dan gaan wij gewoon opnieuw voor jou op zoek naar wat het beste bij jou past.

Vind je droomjob

Kun je niet wachten om te starten met jouw droombaan in de Overheid, Bouw of Techniek? DetaTech zorgt ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken naar je kwaliteiten maar vooral naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Laat snel je gegevens achter en wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan!