Detacheren

Wat is detacheren?

Als gedetacheerde treed je in dienst bij DetaTech. Je wordt dan op projectbasis ingezet bij opdrachtgevers en gaat bijvoorbeeld aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur, als tekenaar of calculator, als werkvoorbereider, assistent monteur of als leidinggevende. Bij DetaTech werken we met toonaangevende bedrijven in Friesland waar wij als eerste de leukste vacatures van krijgen.

Voordelen detacheren

Bij DetaTech stopt onze betrokkenheid niet zodra jij aan de slag gaat bij een opdrachtgever. We blijven met jou in contact, denken met je mee en willen graag weten hoe het gaat op de werkvloer en daarbuiten. Wanneer je een tijdje aan het werk bent bij je opdrachtgever kan het soms zijn dat je toch liever een andere kant op wilt in je carrière. Detachering biedt je dan die flexibiliteit. Zo krijg je de kans om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en uiteenlopende werkervaring op te doen. Dat geeft je vervolgens weer meer kansen op de arbeidsmarkt.

Uiteraard zorgen wij er voor dat jij zorgeloos aan het werk gaat met de juiste werkkleding, gereedschappen, PBM’s en dat jij alle certificaten hebt, of haalt, die je nodig hebt. Gedurende jouw detachering denken wij graag mee hoe jij het beste uit je professionele ontwikkeling kunt halen en ondersteunen wij je daar graag bij. En is jouw opdracht afgerond of stopt het om een andere reden? Dan gaan wij gewoon opnieuw voor jou op zoek naar een passende werkplek. Omdat wij jou al kennen gaat dat vaak heel snel.

Vind jouw droombaan in de Techniek!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan in de Technische sector? Detatech zorgt ervoor dat het klikt tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken naar je kwaliteiten maar vooral naar jouw wensen en je persoonlijkheid. Laat snel je gegevens achter en wij helpen je bij het vinden van jouw droombaan in de techniek!